top of page

Acerca de

lc.jpg

HAR NI RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ATT VÄXA TILLSAMMANS MED BARNIK INVEST GROUP?

Vi investerar först och främst i människorna och teamet bakom företaget. Vi letar efter entreprenörer som är drivande med en stark vision och som har förmågan att skapa starka team av olika kompetenser som tillsammans kan arbeta hårt mot företagets gemensamma mål och visioner. Vi investerar i affärsidéer som är skalbara och som kan växa snabbt där vi i vår 360-lösning kan hjälpa till med effektiva distributionsnätverk för att komma ut i världen på ett effektivare sätt än vad som annars hade varit möjligt. Ofta investerar vi i unga bolag i tidigt skede men är också intresserade av äldre bolag som är i en spännande expansionsfas. De affärsområden som vi främst arbetar med är biotech, medtech, pharma och probiotika.

 

HAR VI RÄTT FÖRUTSÄTTNINGAR FÖR ATT VÄXA TILLSAMMANS MED ER?

Barnik Invest Group har en långsiktig investeringshorisont och är med och stöttar bolagen med investeringskapital genom hela tillväxtresan. Våra portföljbolag har tillgång till resurser av rätt kompetens och personal via det helägda dotterbolaget Medicorent Int. samt till kommersialiseringslösningar och distributionsnätverk via det helägda dotterbolaget StartUpPharma Int. Storleken på våra investeringar varierar utifrån behoven och förutsättningarna i varje enskilt bolag. Vi tycker det är viktigt att det är ni som entreprenörer som är de centrala personerna i bolaget och ser därför helst att ni är majoritetsägare. Av den anledningen går vi aldrig in som majoritetsägare. Innan vi går in som ägare brukar vi tillsammans med bolagets företagsledning säkerställa att det finns en samsyn kring bolagets mål, vision och tillväxtplaner samt hur vårt ägande ska avslutas vid en eventuell exit från bolaget.

INTRESSEANMÄLAN

Är du entreprenör och söker kapital? Befinner ni er i ett läge där ni behöver kapital för att växa och skapa morgondagens ledande företag så är ni välkomna att kontakta oss så ser vi om vi kan hjälpa er.

Ring oss eller fyll i fälten här bredvid så hör vi av oss till er.

bottom of page